Turnen

Jaarverslag Turnen 2018

OP 8 januari begonnen de turnlessen weer na de kerstvakantie.

We moesten weer hard aan de slag om de oefenstof door te lopen op wat verbeteringen voor de wedstrijden die dit seizoen nog in de agenda stonden.

We hadden deze maand ook een vriendschappelijke wedstrijd tegen Argos Zaltbommel, die heel gezellig is verlopen

Ook de Rayonwedstrijden waar wij aan mee doen liepen goed en gezellig waar ook veel medailles in ontvangst zijn genomen

In april hadden wij een ouder en turnster training waarbij de turnster één ouder mee mocht laten doen met de gehele training, dat was een heel groot succes.

In mei gingen de turnsters weer op jaarlijks IAG turnkamp in Den Bosch bij stichting Flik-Flak. Wat hebben ze daar lol gehad en heel veel geleerd. Ook deden ze mee aan de GYM FOR LIFE CHALLENGE.

Dit jaar heeft Trios ook meegedaan aan de Bredase Kampioenschappen en namen we veel medailles mee naar huis. Ilona en Charlene hebben ook nog mee gedaan.

In mei waren ook de finalewedstrijden van het Rayon en regio, waar een aantal turnsters van Trios aan mee mochten doen.

In juni hadden wij onze clubkampioenschappen. Dit jaar werd Fleurine de Groot clubkampioen bij de keuze oefenstof, bij de verplichte oefenstof was dat Senaida Leemans en bij de jongtalenten daar werd Suzanna clubkamppioen.

Het seizoen sloten we af met een gezellige training en daarna frietjes eten. Op maandag 27 augustus begonnen we weer aan het nieuwe seizoen. We kregen het weer even heel druk om alle oefenstoffen aan te leren aan de turnsters, want in november stond de eerste wedstrijd weer voor de deur. De eerste wedstrijd mocht Carlijn Struijk een medaille voor de eerste plek in ontvangst nemen.

Dit nieuwe seizoen hebben we ook 2 nieuwe turnsters mogen verwelkomen Nour en Paleisa. Zij zijn ook wedstrijden gaan draaien wat ze erg goed hebben gedaan!