Volleybal

Jaarverslag Trios Volleybal 2018

Vorig jaar begonnen met  het jongste lid, maar helaas is zij  er door een studie elders  mee moeten stoppen. In de vakanties komt ze graag nog langs om een avondje mee te spelen, dus wie weet voor de toekomst! Het ledental staat op dit moment op 18, iets lager dan vorig jaar door dat er twee dames mee gestopt zijn.

Ook dit jaar missen we een paar man door langdurige blessures, de tol die je betaald met een wat ouder ledenbestand. Het begint zo langzamerhand  tjjd te worden voor wat jongere uitbreiding, misschien toch maar eens een stukje in de lokale krantjes zetten!

Activiteiten

Ook dit jaar hebben we weer met een groot aantal spelers meegedaan met de bedrijfsvolleybal competitie in Den Bosch. Het lukt ons niet om hier een klasse hoger te spelen, daarvoor is de samenstelling te wisselend, waardoor we elke keer terugvallen op de basisopstelling met de spelverdeler in het midden.

Gezien het feit dat dit vorig jaar goed bevallen is,  zijn de mannen uit  Heerewaarden ook afgelopen jaar een paar keer bij ons komen spelen en van de zomer zijn wij in de nieuwe sporthal in Heerewaarden op bezoek geweest, een leuke afwisseling voor de vaste dinsdagvond.

Een terugkerende traditie is de vakantieborrel aan het eind van het seizoen, dit keer weer op het  “terras” buiten. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het seizoen geëvalueerd en komen de vakantieplannen van een ieder uitgebreid aan bod.

Ook dit jaar zijn er zelfs twee ploegen naar Zaltbommel afgereisd om mee te doen aan het recreantentoernooi van Phoenix, waarbij een van de ploegen zelfs met de beker naar huis kon gaan.

Het jaar rustig uit gevolleybald, waarbij inmiddels het aantal langdurige blessures weer terug gebracht is tot 1.

Erik van Elk