Sportevent Den Bosch

Hertogenbosch- Met Hemelvaart reisde de wedstrijdgroep van SV Trios Rossum weer af naar het IAG Sportevent voor hun jaarlijkse turnkamp. Ook dit jaar deden zij weer mee aan de internationale Gym4Life Challenge. Dit is een demowedstrijd waar verenigingen uit alle landen zich voor op kunnen geven.
Op vrijdag 11 mei vond de halve finale plaats. De turnsters van Trios lieten zien wat ze in huis hadden. De jury was direct onder de indruk en besloot Trios door te sturen naar de finale. Tijdens deze finale in de grote MSE hal in ‘s-Hertogenbosch, moesten de turnsters van Trios strijden tegen groepen uit Israël, Engeland, België en Nederland.
Uiteindelijk eindigde Trios op een 6e plaats van de in totaal 36 teams. Dit is een grote prestatie. De jongsten in deze groep zijn slechts 6 jaar oud. Trios was zeker publieksfavoriet en de turnsters werden goed aangemoedigd. Ook Lisa Spijkerman (turnster uit de wedstrijdgroep) kwam haar mede-turnsters aanmoedigen. Zij kon helaas niet meedoen met de demowedstrijd omdat zij diezelfde dag haar arm brak.
Nu zal de wedstrijdgroep van Trios zich gaan voorbereiden op een groot wedstrijdweekend in Breda.