1e voorwedstrijd 9 dec 2017

Op 9 december turnden de meisjes van de vierde divisie hun eerste voorwedstrijd.

Voor Ilona Verbeek was het een spannende wedstrijd aangezien dit haar eerste wedstrijd ooit was in ons rayon. In een sterk deelnemersveld moest zij zich staande weten te houden. Met alleen een foutje op sprong kreeg ze uiteindelijk een zilveren medaille omgehangen. Heel erg knap op zo’n niveau.

Ook Sanne Hoskam had zenuwen voor deze voorwedstrijd. Dit resulteerde in een paar foutjes op balk. Gelukkig herpakte zij zich hierna en sprong een mooie streksalto op sprong. Ze kreeg een verdiende bronzen medaille omgehangen.

Ook Fleurine de Groot en Daphne Termeer kwamen voor Trios uit op deze wedstrijd. Zij hebben al veel wedstrijdervaring en dit was goed te merken. Na een paar kleine foutjes op sprong wisten ze zich goed te herpakken en zetten mooie vloeroefeningen neer.

Helaas maakte Fleurine de Groot een fout op brug, waardoor ze net buiten het podium eindigde. Ze werd vierde. Al om al een goed resultaat. Ook Daphne belandde net buiten het podium met een vierde plek. De turnsters gaan hard trainen op hun volgende wedstrijd.