Volleybal

Van de drie sporten die in het verleden binnen Trios beoefend konden worden is volleybal op dit moment de enige sport naast de gymnastiek.

Elke dinsdagavond van 20.30 tot 22.00 uur wordt er door een aantal enthousiaste mensen, dames en heren, lekker gevolleybald. Het doel is een lekker avondje sporten met het zwaartepunt op volleyballen met daarnaast de nodige aandacht voor de techniek. We beginnen elke avond met een warming-up van 10 minuten, waarna er ingespeeld wordt tot 21.00 uur. Daarna wordt er, afhankelijk van de opkomst op 1 of 2 velden gevolleybald tot 22.00 uur.

Er wordt heel bewust binnen de vereniging geen competitie gespeeld omdat dit voor de meeste leden een brug te ver is: het vraagt een te grote tijdsbelasting in de week en het niveau is minder belangrijk dan het spelplezier!

De leeftijd van de huidige groep ligt tussen de 40 en de 60 jaar, maar een jongere inbreng blijkt in de praktijk zeer goed te bevallen. Een deel van de groep speelt mee in de bedrijfscompetitie te Den Bosch; hier kunnen we nog best een paar enthousiaste volleyballers gebruik