Meisjes lessen

Vanaf groep 3 gaan de meisjes en jongens gescheiden van elkaar gymmen. Dit heeft alles te maken met de verschillende toestellen die door jongens en meisjes beoefend worden.

In de meisjes gymlessen ligt naast de standaardtoestellen (brug ongelijk, mat, trampoline en balk) tevens de nadruk op ringen zwaaien, touw zwaaien, kast en bokspringen en het werken met verschillende kleine materialen.

Op verschillende niveaus worden de bewegingsvormen aangeboden, zodat er voor een ieder elke week iets te leren valt. Persoonlijke aandacht voor de mogelijkheden van elk kind staat bij ons hoog in het vaandel.

Vanaf groep 3 en 4 worden de meest getalenteerde meisjes geselecteerd voor het turnen, zodat voor hen ook een grote mate van uitdaging in het vooruitzicht blijft liggen.

Elk seizoen worden er 2 wedstrijden gehouden; de onderlinge clubkampioenschappen waaraan de deelname verplicht is en de regiowedstrijd in Kerkdriel waaraan de deelname vrijwillig is.

Elk lustrum van de vereniging wordt uitgebreid gevierd met een feestelijke uitvoering, waarvoor elke groep een act instudeert compleet verzorgd met kleding, muziek en make up